Het team

Maak kennis met het het team van TrafficLight Hair Fashion!

Voor het team van TrafficLight Hair Fashion is werken met haar een grote passie. De stylistes vertalen uw wensen in een mooie gestijlde coupe die perfect bij u past en lekker in model valt.

Wij geven u een eerlijk advies.

Uw tevredenheid staat voorop. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Esmeralda

hoi hoi, Ik ben moeder van 3 kids en ook wel van dit team. Mijn passie vind ik bij de mannen maar voor een dames coupe draai ik ook mijn handen niet om, ik houd me veel bezig met papierwerk en specialiseer me daar in, zo ook in Facebook.en Instagram

Petra

Ik zal me voorstellen, ik ben Petra en werk al meer dan 25 jaar in deze salon. Ik heb mij ontwikkeld tot kleurspecialist. Kom gerust langs en ik zal u een advies op maat geven met een geweldig eindresultaat.

Eva

Hoi ik ben eva en ik ben een derdejaars leerling. Ik zit in me laatste schooljaar en ben alle puntjes op de i aan het zetten. Ik geef heerlijke wasmassages dus kom langs en ik zie u bij de wastafel.

Janette

Hey hallo, Ik ben Janette en ik betaal de salarissen, tevens heb ik me gespecialiseerd in hoofdhuid problemen. Wil je advies op maat, kom gerust langs en we gaan samen opzoek naar de oplossing.